Onze Diensten

Professional,Plumber,Servicing,A,Boiler,And,Writing,On,A,Clipboard

Onderhoud gas- en mazoutketels

DHEATEC specialiseert zich in het onderhouden van zowel gas- als mazoutketels. Wij zorgen ervoor dat uw verwarmingssystemen optimaal functioneren en efficiënt blijven werken, wat bijdraagt aan zowel comfort als energiebesparing. Vertrouw op onze expertise voor de zorg en het onderhoud van uw ketels.

Plaatsing gasketels

Wij bieden professionele expertise in het vakkundig plaatsen van gasketels. Met aandacht voor kwaliteit en veiligheid zorgen wij voor een naadloze installatie die voldoet aan de hoogste normen. Vertrouw op ons om uw verwarmingssysteem moeiteloos te upgraden naar een efficiënte en betrouwbare gasketel.

Repair,Of,A,Gas,Boiler.
Worried,Woman,Calling,A,Boiler,Breakdown,Emergency,Service,Using,Her

Depannage gas & mazout

Voor depannage van zowel gas- als mazoutinstallaties staan wij paraat om u snel en doeltreffend te assisteren. Bij onverwachte storingen of problemen met uw verwarmingssysteem zorgen wij voor een snelle interventie om uw comfort te herstellen. Vertrouw op onze ervaring voor een probleemloze oplossing en een efficiënte herstelling van uw gas- en mazoutinstallaties.

Schoorsteenvegen

Onze professionele service omvat ook grondig schoorsteenvegen. Door regelmatig uw schoorsteen te laten reinigen, vermijdt u opbouw van roet, verstoppingen en mogelijke veiligheidsrisico's. Onze experts zorgen voor een vakkundige en grondige reiniging, wat zorgt voor een veilige en efficiënte werking van uw verwarmingssysteem. Uw gemoedsrust is onze prioriteit.

Chimney,Sweep,Cleaning,A,Chimney,Standing,On,The,House,Roof,
Homemade,Water,Softener,Standing,In,The,Boiler,Room,With,The

Plaatsing & onderhoud van waterontharders

Onze uitgebreide dienstverlening omvat zowel de deskundige plaatsing als het nauwgezette onderhoud van waterontharders. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van de voordelen van zacht water, dat vriendelijker is voor uw apparatuur, leidingen en huishoudelijke taken. Onze professionele installatie garandeert een naadloze integratie in uw huishouden, terwijl ons regelmatig onderhoud ervoor zorgt dat uw waterontharder optimaal blijft presteren. Kies voor duurzaam comfort met onze hoogwaardige waterontharderoplossingen.

Plaatsing airco's

Onze expertise strekt zich uit tot de professionele installatie van airconditioningsystemen. Of u nu verkoeling zoekt voor uw huis of bedrijf,
wij zorgen voor een naadloze integratie van uw airco. Onze ervaren technici houden rekening met uw specifieke behoeften en de architectuur van uw ruimte om optimale prestaties te garanderen. Vertrouw op onze diensten voor een comfortabele en koele omgeving, zelfs tijdens de warmste dagen.

Portrait,Of,A,Young,Man,Adjusting,Air,Conditioning,System
Bag,With,Wood,Pellets,Near,Fireplace,In,Living,Room

Plaatsing pelletkachels &
Infraroodverwarming

Onze specialisatie omvat de professionele installatie van zowel pelletkachels als infraroodverwarmingssystemen. Of het nu gaat om duurzame warmtebronnen voor uw woning of bedrijf, wij zorgen voor een vakkundige plaatsing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze deskundige installateurs nemen de tijd om uw ruimte te analyseren en de ideale oplossing te bieden voor efficiënte en comfortabele verwarming. Met onze hoogwaardige installatie en innovatieve technologieën kunt u genieten van warmte op maat, afgestemd op uw voorkeuren.

We werken samen met